Vi önskar elever och föräldrar en härlig sommar!

Vill du veta mer om vår skola eller kontakta oss, har vår webbplats öppet som vanligt. Välkommen!

Till startsidan

Välkommen till S:t Eriks Gymnasium

Hos oss förbereder du dig för högskola eller ett yrke på en yrkesutbildning. Vårt gymnasium speglar det samtida Stockholm som en modern innerstadsskola med ett rikt utbud och stor variation.

S:t Eriks gymnasium är en stor gymnasieskola mitt på Kungsholmen, med goda kommunikationer och nära till allt. Här finns en spännande blandning av både högskoleförberedande program och yrkesprogram där kreativitet och kunskap står i centrum. Till oss kommer elever från cirka 135 olika grundskolor från hela Stockholmsområdet.

Är du nyfiken på vår skola?

Boka besök

För att boka besök på skolan kontakta oss på steriksgymnasium@edu.stockholm.se

Skriv vilket program och inriktning du önskar besöka så kontaktar vi dig.

Varmt välkommen till oss!

Examensbetyg årskurs 3

Avgångselevernas originalbetyg kan hämtas i expeditionen från den 18/6- 2/7. Expeditionen är öppen 7.45-15:00. Efter den efter 2/7 är öppettiderna begränsade till 10.00-12.00 Det går bra att ett bud hämtar betygen och då ska bådas legitimation visas samt en fullmakt där följande ska stå med:

• Elevens namn
  • Elevens personnummer
  • Att eleven ger fullmakt till xx (budets namn och personnummer) att hämta avgångsbetygen
  • Datum då fullmakten är skriven
  • Underskrift samt namnförtydligande av eleven

För dig som är vårdnadshavare för en elev på S:t Eriks gymnasium

Skolan informerar elever och vårdnadshavare via Skolplattformen och Elevernas veckobrev. Inloggning till Skolplattformen

Programkatalog 2021-2022

Vår nya programkatalog