Skolfakta

Antal: 10

• Kontakt

Under perioden 21 dec - 8 jan är skolans öppettider och telefontider kl 10.00-12.00
    tel: 08-508 382 00

Expeditionen finns i A-huset, plan 6

• Skolrestaurang

I vår skolrestaurang serveras kostnadsfri lunch för skolans gymnasieelever.
    Maten tillagas på skolan av entreprenören Sodexo.

Varje dag serveras, förutom dagens kött- och vegetariska rätt, även soppa och en rik salladsbuffé.

• Anmäl din frånvaro

När du är sjuk eller om du behöver vara ledig ska du anmäla din frånvaro. I båda fallen gör du det i Skolplattformen. Följ skolans enkla rutiner.

• Tack för dina synpunkter

Tack för dina synpunkter. Det har blivit ett ärende hos oss och ska användas för att utveckla verksamheten.

Vi återkommer med svar om åtgärder inom kort.

Vänligen, rektor

• Ordningsregler

För att alla ska trivas och utvecklas på S:t Eriks gymnasium gäller följande:

1.   Visar vi varandra respekt och lyssnar på varandra

• Individuellt val läsåret 2021-2022

Som elev på ett nationellt program ska du välja kurser inom det individuella valet motsvarande 200 poäng. Varje elev som vill har rätt att välja en kurs i Idrott och hälsa samt en kurs i något estetiskt ämne.

• En dag på övningsskolan: "Det är pirrigt"

VFU/lärarutbildning

Särskilt utvald övningsskola

S:t Eriks gymnasium är en särskilt utvald övningsskola för lärarutbildningen vid Stockholms universitet.

• Välkommen till S:t Eriks Gymnasium

S:t Eriks gymnasium är en stor gymnasieskola mitt på Kungsholmen, med goda kommunikationer och nära till allt. Här finns en spännande blandning av både högskoleförberedande program och yrkesprogram där kreativitet och kunskap står i centrum.