Antal: 7

• Specialpedagog

Skolan har tre specialpedagoger om du behöver hjälp och stöd med dina studier.

• Skolsköterska

Skolsköterskorna på S:t Eriks gymnasium strävar efter hög tillgänglighet med öppen mottagning för elever varje dag.

• Skolpsykolog

Vår skolpsykolog arbetar med gymnasiesärskolans nationella och individuella program.

• Skolläkare

Skolläkaren, Maria Ronnerstam, finns på skolan en dag per vecka.

• Skolkurator

Till skolkurator kan du vända dig till om du vill ha hjälp/stöd att hitta lösningar på personliga svårigheter, t ex kring relationer, stress, skoltrötthet, konflikter, funderingar kring självkänsla och identitet.

• Elevhälsa

Elevhälsan ska hjälpa eleverna att nå skolans mål och underlätta för eleverna att lära och utvecklas. I alla skolor finns ett elevhälsoteam.

För elever

Du hittar även kontaktuppgifter till elevhälsa, studie- och yrkesvägledning, försäkringar och annat som kan vara bra att veta.