Vi fortsätter med fjärr- och distansundervisning

Vi längtar verkligen tills vi får se alla elever i skolan igen, men just nu verkar det dröja tyvärr.

För våra fina studenter så vill vi berätta att vi ser över hur vi 2/6 kan genomföra en ceremoni för dem, en ceremoni som stämmer överens med rekommendationerna men som ändå känns högtidlig. Tyvärr kan vi inte bjuda in vårdnadshavare eller andra gäster till skolan eller utanför skolan. Förutsättningen för att vi ska kunna ta emot studenterna är att alla respekterar vårt upplägg och att alla följer rekommendationerna.

Mösspåtagning 30/4 13.00 kommer uppmärksammas på Instagram och varje klass mentor kommer med mer information.

Alla mentorer kommer den här veckan kolla av med elever om några har synnerliga skäl till att få skollunch. Eventuellt kommer Stockholms stad ordna möjlighet till skollunch från någon skola i närheten där eleven bor. De som har synnerliga skäl kontaktar sin mentor eller någon i elevhälsoteamet senast fredag 24 april.

/ Madeleine Heiman

Kategorier: