Välkomna tillbaka från påsklovet!

Vi önskar alla elever välkomna tillbaka till fjärr- och distansundervisning enligt schema. Vi hoppas att påsklovet var vilsamt och fint.

För åk 3 kom idag kom beslutet om att inga studentutspring ska äga rum i sin vanliga form. ”De kommunala gymnasieskolorna i Stockholms län samt Håbo kommun ställer in allt traditionellt studentfirande i form av utspring, stora samlingar på skolgården och flakåkning i skolornas regi. Det är följden av ett gemensamt beslut som utbildningscheferna i länet har fattat. ” Vi på S:t Eriks gymnasium ser nu över hur vi kan träffa eleverna, i mindre grupper på ett säkert sätt enligt rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten, för att lämna över slutbetyg och önska dem lycka till.

Vi ser även över hur vi ska kunna genomföra en alternativ mösspåtagningen den 30 april, så fin och säker som möjligt.

Vi uppdaterar vår information så snart vi har något nytt att förmedla.

Kategorier: