S:t Eriks gymnasiums årliga kortfilmsfestival

För ett år sen hölls den första kortfilmsfilmfestivalen på Stockholms största estetiska skola, S:t Eriks gymnasium, där elever går program som bild och form, animation, film och regi, teater, ljud, musik, musikal mm. I år bygger vi vidare på traditionen och elever  kommer att visa sina bästa verk i hopp om att bli utnämnda vinnare av årets jury.

Innan Festivalens startskott är man varmt välkommen till mingel den nionde Maj fr.o.m. 17.00 med filmvisning 18.00. Festivalen kommer äga rum i S:t Eriks gymnasiums egen aula som tar upp till 280 personer. Med elever från kurser som film och regi och animation blir det garanterat stor variation på bidragen. Många elever från S:t Eriks gymnasium har också fortsatt att arbeta med sina estetiska uttryck på professionell nivå efter gymnasietiden, därför uppmuntrar vi allmänheten samt personer inom filmbranschen att komma som åskådare då det här blir en gyllene chans att fånga en glimt av S:t Eriks gymnasiums mest lovande talanger helt gratis.

För mer information, gå in på https://www.facebook.com/events/148957895780115/?notif_t=plan_user_joine... eller kontakta kortfilmsfestivalens marknadsföringsgrupp på steriksfilmfestival2018@gmail.com