Introduktionsprogram

Antal: 13

• Börja på S:t Eriks gymnasium?

Vill du söka till år 1 på S:t Eriks gymnasium? Går du på gymnasiet och vill byta till S:t Eriks gymnasium? Gör så här!

• Övergripande stöd 2017 / 2018

Tider för stöd

• Matematik - tisdagar 15-17, sal A5130
    • Engelska - tisdagar 15-17, sal A5108
    • Svenska - tisdagar 15-17, sal A5109
    • Mattecentrum - tisdagar 17-19, sal A5110

• STÖD

Vi har speciella stödtider då alla elever är välkomna! Du stannar så länge du vill och behöver.
    Det finns också två specialpedagoger på skolan. De kontaktas per mail eller via mentor.

• Försäkringar

Stockholm stads kollektiva olycksfallsförsäkring gäller dygnet runt för barn och
    ungdomar upp till 24 år.

Försäkringsbolaget är Crawford & Co

• Språkintroduktion med specialpedagogisk profil

Utbildningen vänder sig till invandrarungdomar som har varit 2 år eller längre tid i Sverige och är i behov av särskilt stöd och därför inte kan följa den reguljära undervisningen på språkintroduktion.

• Programinriktat val (IMV)

Från och med den 1 juli 2019 ersätts Preparandutbildningen och Programinriktat individuellt val av Programinriktat val. Programinriktat val är en utbildning som är inriktad mot ett visst nationellt program.

• Introduktionsprogram

Introduktionsprogrammen är för dig som vill bli behörig till ett nationellt program eller som vill hitta en väg ut i arbetslivet.

• Välkommen till S:t Eriks Gymnasium

S:t Eriks gymnasium är en stor gymnasieskola mitt på Kungsholmen, med goda kommunikationer och nära till allt. Här finns en spännande blandning av både högskoleförberedande program och yrkesprogram där kreativitet och kunskap står i centrum.