Välkommen till S:t Eriks Gymnasium

Hos oss förbereder du dig för högskola eller ett yrke på en yrkesutbildning. Vårt gymnasium speglar det samtida Stockholm som en modern innerstadsskola med ett rikt utbud och stor variation.

S:t Eriks gymnasium är en stor gymnasieskola mitt på Kungsholmen, med goda kommunikationer och nära till allt. Här finns en spännande blandning av både högskoleförberedande program och yrkesprogram där kreativitet och kunskap står i centrum. Till oss kommer elever från cirka 135 olika grundskolor från hela Stockholmsområdet.

Skolstart HT-20 årskurs 1

Aulan plan 7 i hus A onsdag 19 augusti

Naturvetenskap och Samhällsprogrammet kl 8.30
Estetprogrammen och Samhällsprogrammet inriktning media kl 9.15
Elprogrammet, Hantverk och IMY kl 10.00

För dig som är vårdnadshavare och har barn som är under 18 år.

I händelse av att skolan behöver nå dig som vårdnadshavare så behöver dina kontaktuppgifter vara uppdaterade. Du uppdaterar enkelt dina kontaktuppgifter via Mina sidor på skolplattformen. Mer information här

Frånvaroanmälan

Frånvaroanmälan för elev görs i första hand på Skolplattformen. Du kan också anmäla frånvaro i appen "Anmäl frånvaro Stockholm". Om du har registrerat ditt mobilnummer på Skolplattformen kan anmälan för heldag göras på sms till 073-012 17 40. Skicka endast elevens personnummer i formatet ÅÅMMDD-XXXX. Skolan tar inte emot anmälan som gäller tidigare frånvaro än dagens datum.

OBS!

Vid problem med inloggning kontakta Skolplattformens support 08-508 11 552
Tidigare nummer 0515-777 021 är ej i bruk och anmälningar registreras ej på detta nummer!

Tidsbokning frisör

Under rådande omständigheter kan vi tyvärr inte ta emot bokningar hos våra frisörelever. Vi informerar så snart vi vet mer om bokningar igen.

• Månd 10-11
  • Tisd 10-11