För dig som är vårdnadshavare till en elev på S:t Eriks gymnasium

Från månd 30 november har vissa klasser övergått till utökad fjärr-/distansundervisning. Detta gäller fram till jullovet.

Varje klass har fått information från sin mentor/arbetslag. Du som vårdnadshavare kan läsa nyhetsinlägg på Skolplattformen som rör ditt barn. Vi skriver veckobrev varje vecka och där står bl a de anpassningar vi gör pga Coronapandemin.

Du loggar in på Skolplattformen med hjälp av Bank ID https://etjanster.stockholm.se/vardnadshavare/inloggad2/hem

Mina sidor (via länken/pilen uppe till höger på skärmen) fyller du i dina kontaktuppgifter som skolans personal kan se.

Det är också under rubriken Kontakt som du hittar andras kontaktuppgifter – både till andra vårdnadshavare och till verksamheten.

Frånvaroanmälan för elev görs i första hand på Skolplattformen. Du kan också anmäla frånvaro i appen "Anmäl frånvaro Stockholm". Om du har registrerat ditt mobilnummer på Skolplattformen kan anmälan för heldag göras på sms till 073-012 17 40. Skicka endast elevens personnummer i formatet ÅÅMMDD-XXXX. Skolan tar inte emot anmälan som gäller tidigare frånvaro än dagens datum.

OBS! Vid problem med inloggning kontakta Skolplattformens support 08-508 11 552

Kategorier: